otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Relax a pohodové dny na Šíravě v Thermal Resortu

Relax a pohodové dny na Šíravě v Thermal Resortu

2023-03-24T12:17:59+00:00 24.03.2023

To vše můžete zažít v Thermal Šírava Spa Resortu u Zemplínské Šíravy na Slovensku, kde načerpáte dostatek energie.

U resortu je aquapark s bazény včetně geotermálních, saunový svět, kde probíhají nejrůznější akce. Atrakce a bazény jsou vám všechny k dispozici neomezeně po celou dobu pobytu. Aquapark není s hotelem propojený.

Thermal Šírava Spa Resort

Wellness relaxace na plné pecky

Na co všechno se tu můžete těšit? Vodní svět sestává ze 4 vnitřních a 4 venkovních bazénů včetně 2 termálních, které jsou napájené vodou přímo z geotermálního vrtu. Nastavte své tělo vodním, vzduchovým a masážním tryskám, důkladně se prohřejte a oddychněte. Děti (i dospělí) se zabaví také v bazénu s vlnobitím a dětském bazénu.

Thermal Šírava Spa Resort

Komfortní ubytování

Ubytujete se v pokoji kategorie Junior nebo Superior. Junior je dvoulůžkový pokoj bez možnosti přistýlky, Superior je prostornější (cca 30,4 m²) a je tu navíc rozkládací pohovka, na které se vyspí 2 děti do 12 let nebo 1 starší dítě či dospělá osoba.

V obou typech pokojů máte k dispozici televizi, rychlovarnou konvici, minibar a trezor, samozřejmě budete mít vlastní koupelnu s fénem a bez problémů se tu připojíte na internet.

Thermal Šírava Spa Resort

Skvělá polopenze

Abyste mohli celý den věnovat řádění ve vodě a relaxaci v saunách, posilníte se ráno snídaní, která se podává formou švédských stolů. A protože vám pravděpodobně během všeho toho lenošení opět vyhládne, večer zajděte na večeři, která bude servírovaná.

Uměním našich kuchařů se dary přírody mění v dokonalý zážitek pro Vaše chuťové pohárky. Přírodu a zázraky na talíři si u nás vychutnáte dosyta.

Thermal Šírava Spa Resort

Na sklenku něčeho dobrého se stavte v lobby baru nebo Albert View baru, který se pyšní výhledem na vodní plochu Zemplínské Šíravy.

A občerstvit se můžete také přímo v prostorách bazénového komplexu a saun. Je tu moderně zařízené bistro s nabídkou lehčích jídel (saláty, těstoviny), ze kterého budete mít výhled na vnitřní bazény, takže vaše děti se mohou dál věnovat dovádění, a také Thermal Café, kam zajděte na kávu, čaj, zákusek nebo něco menšího na zub.