otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Hotel Špindlerova Bouda, vaše dovolená uprostřed krkonošské přírody

Hotel Špindlerova Bouda, vaše dovolená uprostřed krkonošské přírody

Špindlerova Bouda se nachází 8 km od centra města Špindlerův Mlýn přímo na Česko-polské hranici v nadmořské výšce 1 208m.

Hotel Špindlerova Bouda

Hotel Špindlerova Bouda se skládá z hlavní budovy, depandance (vedlejší budovy), sportcentra a wellness zázemí. Naleznete zde tenisové kurty, hřiště pro volejbal, nohejbal či basketbal. Špindlerova Bouda je díky skvělé poloze nejideálnějším výchozím místem pro turistiku.

Komfortní pokoje a skvělé jídlo

Hotel je od centra Špindlerova Mlýna vzdálený cca 8 km a pro hosty bez auta jezdí každou hodinu autobusová linka. Ubytujete se v komfortním dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou se sprchou, toaletou a fénem. Pokoje mají minibar i TV a telefon. Na všech pokojích se v pohodě připojíte na Wi-Fi. Zvolit můžete pobyt bez stravy, s bufetovými snídaněmi, nebo all inclusive. balíček vč. nápojů.

Hotel Špindlerova Bouda

Restaurace hotelu Špindlerova Bouda

Navštivte restauraci, kde si pochutnáte na české i mezinárodní kuchyni. Veškeré jídla připravujeme převážně z aktuálně dostupných surovin českých pěstitelů a farmářů. Také se u nás můžete zahřát dobrým svařákem či grogem a pro děti tu máme třeba horkou čokoládu.

Hotel Špindlerova Bouda


Milovníci rumů ochutnají vynikající rumy z naší nabídky, které si mohou dopřát v létě na naší terase, v zimě v lobby baru či v restauraci s nádherným výhledem na hory.

Pohoda ve wellness i možnost sportu

V hotelovém Relax centru si můžete odpočinout ve vířivce nebo se uvolnit při plavání v bazénu s protiproudem. Hotel nabízí i aktivní sportoviště,  jsou tu tenisová, nohejbalová, volejbalová i basketbalová hřiště.

Hotel Špindlerova Bouda

Tip na výlet! Na koloběžce ze Špindlerovy boudy

Spusťte se ze Špindlerovy Boudy na silniční koloběžce. Až do centra Špindlerova Mlýna vede 10kilometrová trasa, kterou zvládnou sjet i šikovnější děti. Koloběžky jsou vhodné už pro děti od 6 let.

Hotel Špindlerova Bouda

Půjčíte si je i s helmou a domluvíte si i vyvezení z centra města až nahoru ke Špindlerově boudě. Můžete se tam přepravit také po vlastní ose – koloběžky si půjčíte u Erlebachovy boudy, odkud nejdřív pojedete po hřebenech a na závěr sjedete do města.