otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Vyražte do termálních lázní. Čekají na vás!

Vyražte do termálních lázní. Čekají na vás!

Termální lázně dávno nejsou jen pro nemocné. Co je na tom super? Nemusíte za nimi daleko. Poznejte NEJ termály blízko Česka a zažijte sílu lázní na vlastní kůži.

Vyrazte do termálních lázní. Čekají na vás.

Termály Slovensko

Slovenské termály jsou tradiční formou relaxování. Jaké termální lázně na Slovensku by vám neměly uniknout? Víme, kde stojí za to se na celý den naložit do blahodárné vody a prospět svému tělu i mysli.

Většina zdejších termálních komplexů byla nedávno zrekonstruovaná a nabízí vysokou úroveň služeb. Díky dostupnosti a zábavě jsou slovenské termály rájem pro rodiny s dětmi. Děti si užívají zábavné vodní atrakce a rodiče se kochají výhledem na přírodní krásy kolem. I zde najdete perličky mezi lázněmi. 

Termály Slovensko

Aktuální podmínky pro cestování na Slovensko
Před příjezdem naočkovaným stačí vyplnit registrační formulář a předložit potvrzení o ukončeném očkování. Nenaočkované osoby čeká izolace, která končí negativním výsledkem PCR testu podstoupeného nejdříve 5. den izolace. V hotelu se aktuálně smí ubytovat pouze naočkovaní a ti po prodělání nemoci, kteří se zároveň mohou prokázat negativním testem. 

Termály Maďarsko

Maďarské termální lázně mají své kouzlo po celý rok. Úplně nejslastnější je ale jejich návštěva v sychravých dnech. Zjistěte, kam do maďarských termálů vyrazit.

Termály Maďarsko

Maďarsko je na přírodní termální prameny opravdu bohaté. Není tedy divu, že i co do počtu lázní a koupališť patří Maďarsko mezi evropské velikány. Vykoupete se tu téměř ve 400 termálech. Kromě impozantních čísel tahle země nabízí opravdové lázeňské speciality jako jeskynní lázně, přírodní termální jezero nebo termály v nádherných terasových útvarech. Vyrazíte?

Aktuální podmínky pro cestování do Maďarska
Pokud přijíždíte autem, vlakem či autobusem, na území Maďarska smíte vstoupit bez omezení. Při cestě letadlem je třeba předložit doklad o bezinfekčnosti (potvrzení o očkování, prodělání nemoci COVID-19 nebo negativní PCR test). Vstup do hotelů, restaurací a lázní je bez omezení pro každého. Výjimkou jsou pouze lázně v Budapešti, kde vyžadují potvrzení o očkování nebo prodělané nemoci. 

Termály Slovinsko

Ve Slovinsku můžete navštívit celkem 15 termálních lázní. Terme Laško, Moravske Toplice, Ptuj, Radenci, Banovci, a další termální lázně na jednom místě.

Termály Slovinsko

Komu nevadí jet o trochu dál, nebude litovat. Slovinsko se přes svou malou rozlohu se svými 87 prameny řadí mezi termální velikány. Zdejší horké prameny v lůně nádherné přírody uměli ocenit již staří Římané. Tradice sahá opravdu daleko a věřte, že tady vědí, jak si dopřát hřejivý odpočinek. Zkombinujte ho třeba s degustací zdejších vín, turistikou či lyžováním.

Aktuální podmínky pro cestování do Slovinska
Cestování do Slovinska za účelem turistiky je možné. Po vstupu do země je třeba předložit potvrzení o ukončeném očkování, prodělání nemoci COVID-19, nebo negativní PCR test ne starší než 72 hodin či negativní antigenní test ne starší než 24 hodin. To stejné budete ukazovat na ubytování. Potřebovat budete také vyplněný příjezdový formulář.