otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár: Relaxace a wellness s léčivou vodou

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár: Relaxace a wellness s léčivou vodou

2024-10-14T13:46:56+00:00 14.10.2024

Hotel je přímo propojený s termálními lázněmi Flexum, takže za léčebnými účinky místní slavné vody stačí udělat jen pár kroků.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Termální lázně Flexum: Léčivá voda mezi pěti nejúčinnějšími v Evropě

Léčebné lázně Flexum Thermal & Spa, které najdete v obklopení zeleně, jsou proslulé svou léčivou vodou, která patří mezi pět nejléčivějších v Evropě. Vychutnejte si relaxaci v sedmi různých bazénech s teplotou vody až 38 °C. Lázně jsou ideální pro regeneraci a léčbu zdravotních obtíží. Navíc si můžete dopřát širokou nabídku léčebných procedur a masáží.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Co dělat v Mosonmagyaróvár: Historie, kultura a příroda na dosah

Město Mosonmagyaróvár láká nejen na lázně, ale také na historické a kulturní památky. Projděte se k hradu Óvár, navštivte muzeum Hansági s archeologickými a uměleckými poklady, nebo se vydejte s dětmi do interaktivního vědeckého centra FUTURA. V okolí lázní najdete i krásné kavárny, jako je historická Várkert.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Ubytování ve stylových pokojích s komfortem

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár vám nabízí elegantní a prostorné pokoje Standard o velikosti 23 m². Pokoje jsou vybaveny extra velkou manželskou postelí s luxusními matracemi, posezením a moderní koupelnou se sprchou. K dispozici je Wi-Fi, klimatizace, trezor, minibar a LCD televize.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Gastronomie: Bohatý bufet s výhledem na lázně

Na dovolené si vychutnáte snídaně a večeře formou bufetu. Restaurace nabízí světlý design s živými květinami a výhled na lázeňské centrum. Těšte se na čerstvé a chutné pokrmy, které vám dodají energii po dni plném relaxace.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Wellness a relaxace přímo v hotelu

Součástí hotelu je také exkluzivní wellness zóna, kde si můžete odpočinout ve vířivce, finské sauně nebo solné jeskyni, která čerpá svou sílu z Mrtvého moře. Po náročném dni se můžete nechat hýčkat a užívat si dokonalou relaxaci. Stačí si jen obléknout župan a pantofle a přejít rovnou z pokoje do lázní.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár


TOP nabídka!

Kouzelné Vánoce v Thermal Hotel Mosonmagyaróvár – Relaxace a pohoda s neomezeným vstupem do lázní

Prožijte nezapomenutelné vánoční prázdniny v Thermal Hotelu Mosonmagyaróvár! Čeká na vás ubytování na 3 noci s neomezeným vstupem do termálních lázní Flexum Thermal & Spa, kde si užijete léčivou vodu a zážitkové bazény.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Začněte svůj den bohatou snídaní formou bufetu a zakončete ho lahodnou večeří v hotelové restauraci. Během pobytu budete mít také bezplatný přístup do exkluzivního wellness centra hotelu, které zahrnuje krytou vířivku a finskou saunu. Navíc si můžete kdykoliv odpočinout v solné jeskyni nebo si užít pohodlí vašeho pokoje s LCD televizí, toaletními potřebami, županem a Wi-Fi připojením.

A to není vše! Každé odpoledne vás mezi 14:00 a 16:00 čeká slavnostní koutek plný svařeného vína, čaje a sladkého i slaného pečiva. K tomu vám nabídneme slevový kupón s 20% slevou na zdravotnické služby.

Zažijte pohádkové Vánoce plné odpočinku, dobrého jídla a relaxace v lázních!

Jiskřivý Silvestr v Thermal Hotel Mosonmagyaróvár – Oslavte Nový rok s luxusem a relaxací

Přivítejte nový rok stylově během Jiskřivého Silvestra v Thermal Hotelu Mosonmagyaróvár! Těšit se můžete na 3 noci plné odpočinku a zábavy v lázeňském prostředí, které zahrnuje neomezený vstup do termálních lázní Flexum Thermal & Spa s léčivou vodou a zážitkovými bazény.

Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

Každé ráno si pochutnáte na bohaté snídani formou bufetu, zatímco večer vás čeká výtečná večeře. Silvestrovská noc bude nezapomenutelná – slavnostní tříchodová večeře s welcome drinkem, půlnoční sklenkou šampaňského a studeným bufetem doplněná živou hudbou, která vás bude provázet až do ranních hodin.

Během celého pobytu můžete relaxovat v exkluzivním wellness hotelu, kde najdete krytou vířivku a finskou saunu. Navíc je vám k dispozici solná jeskyně Mrtvého moře pro dokonalé uvolnění. Váš komfort zajistí moderně vybavený pokoj s LCD televizí, fénem, toaletními potřebami a županem.

Každé odpoledne mezi 14:00 a 16:00 vás čeká slavnostní koutek, kde si můžete neomezeně dopřát šampaňské, svařené víno, čaj a lahodné pečivo. Pro hosty je také připraven slevový kupón na 20% slevu na služby zdravotnického centra.

Přivítejte nový rok v luxusu a dopřejte si nezapomenutelný silvestrovský pobyt plný relaxace a zábavy!

Hledáte dokonalý únik z každodenního shonu? Thermal Hotel Mosonmagyaróvár je ideálním místem pro relaxaci i wellness!