otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Relaxační pobyt v okouzlujícím předhůří Hostýnských a Vizovických vrchů

Relaxační pobyt v okouzlujícím předhůří Hostýnských a Vizovických vrchů

Hotel Lázně Kostelec u Zlína je léčebně relaxační resort. Nachází se v malebné krajině, na úpatí Hostýnských a Vizovických vrchů. Součástí resortu je hotelový komplex s lázněmi, vyhřívanými venkovními bazény, sportovní areál a golfový klub.

HOTEL LÁZNĚ KOSTELEC U ZLÍNA

Příjemné a kvalitní ubytování

Hotel nabízí dvoulůžkové i čtyřlůžkové pokoje a prostorné apartmány. Všechny pokoje jsou vybaveny příslušenstvím, vlastním sociálním zařízením a také možností jedné nebo dvou pohodlných přistýlek. Samozřejmostí je připojení k Wi-Fi a lednice.

HOTEL LÁZNĚ KOSTELEC U ZLÍNA

Restaurace, denní kavárna, bar

Rádi si vychutnáte svou oblíbenou kávu v klidném a příjemném prostředí? Nebo byste si raději užili skleničku dobrého vína s přáteli? V Hotelu Kostelec je hned několik restaurací a barů, kde můžete posedět u vynikajícího jídla se sklenkou moravského vína nebo u čerstvé kávy s lahodným zákuskem.

HOTEL LÁZNĚ KOSTELEC U ZLÍNA

Restaurace 19. jamka, která se nachází o patro níže, je stylizována do golfového prostředí. Rovněž zde si můžete vybrat ze stálého jídelního lístku nebo si dát polední menu a čerstvou kávu.

Pestrý relax dělá odpočatá těla

Již přes dvacet let se v kosteleckých lázních léčí zejména revmatické choroby, bolestivé syndromy šlach, úponů, burz a kosterních svalů včetně postižení prací s vibrujícími nástroji a mimo kloubní celkový revmatismus.

HOTEL LÁZNĚ KOSTELEC U ZLÍNA

K procedurám se používají především přírodní léčivý zdroje, kterým je minerální sirný pramen s ojediněle vysokým obsahem blahodárného sirovodíku, a také celou řadu zejména přírodních produktů (např. panenský kokosový olej, skořicový olej nebo extrakt z rozmarýnu).

Koupaliště, tenis, minigolf a golfový areál

Součástí lázeňského sportovního areálu je tenisový kurt s umělým povrchem, minigolf, volejbalové hřiště, hřiště pro nohejbal, ruské kuželky a půjčovna kol. Areálem prochází asfaltová cyklostezka, spojující nedaleké kulturní středisko kraje, město Zlín, se zoologickou zahradou Lešná. Rovněž lesy obklopující resort Lázní Kostelec u Zlína jsou protkány terénními cyklostezkami. Ve venkovních bazénech, od dubna do října vyhřívaných na teplotu 26-30°C, jsou pravidelně pořádána relaxační cvičení a aqua aerobic. Uvnitř hotelové budovy se nachází malá tělocvična s pingpongovým stolem a nepřetržitě vytopená sauna.

HOTEL LÁZNĚ KOSTELEC U ZLÍNA

Místní golfový klub, Golf Club Lázně Kostelec, nabízí zázemí kvalitního 9 jamkového hřiště, driving range s tréninkovými odpališti, cvičný chipping a putting green s písečným bunkerem. K dispozici je indoor golf s celoročním provozem s tréninkovými odpališti a jemně modelovaným cvičným greenem se šesti jamkami. V golfovém klubu se nachází rovněž About Golf 3D simulátor a Pro shop.

HOTEL LÁZNĚ KOSTELEC U ZLÍNA