otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Otevírání Máchova jezera 18. května 2024

Otevírání Máchova jezera 18. května 2024

Přijďte si odemknout Máchovo jezero

Vystoupí děti z mateřských školek, tanečníci z Enliven Centre, na velkém pódiu zahrají kapely Tcheichan, Sabina Křováková, Fate Magazine a Olympic revival (oficiální revival zaštítěný Petrem Jandou). Připraven bude také doprovodný program pro děti, skákací, nafukovací, vodní, točící a houpací atrakce. Akci pořádá KulturaDoksy.cz.

Máchovo jezero

Kde se ubytovat na Mácháči?

Hotel Port se nachází  mezi městy Staré Splavy a Doksy, vybízí k romantickým pobytům, k dobrodružné rodinné dovolené. Vybírejte ze 62 pokojů – většina z nich má výhled přímo na Máchovo jezero. Písečná i travnatá soukromá pláž přímo u hotelu a přístavní molo pro parníky hned před hotelem.
Hotel Port

Hotel Grand najdete v centru města Doksy. Zdejší malebný kraj byl místem romantických toulek Karla Hynka Máchy. Ubytovací kapacitu hotelu činí celkem 28 pokojů a apartmánů rozmístěných ve 3 patrech.1. a 2. patro je dostupné z nově vybudovaného výtahu.
Hotel Grand

Penzion Star je rodinný penzion vhodný pro rodiny s dětmi, sportovce, skupiny, prostě pro všechny, kdo chce prožít pohodovou dovolenou u Máchova jezera. Penzion se nachází 15 min procházkou od hlavní pláže. V penzionu Star naleznete 8 pokojů. Všechny pokoje mají nově vlastní sociální zařízení.
Penzion Star

Hotel Bezděz leží prakticky přímo na břehu Máchova jezera, které je obklopeno borovým lesem a překrásnou scenérií Českého ráje. V blízkosti hotelu je písečná pláž, tenisové kurty, sportovní hala, půjčovna kol a další možnosti jak trávit rodinnou dovolenou.
Bezděz

Kemp Sluníčko - ubytování v chatkách, indiánském týpí, vlastním karavanu, obytném automobilu, či stanu. Každá chatka je vybavena čtyřmi samostatnými lůžky, menším stolkem s židlí a vlastní terasou. Nechybí ani lednička, větrák a WiFi připojení na internet. K osvěžení slouží nově zrekonstruované společné koupelny se sprchovými kouty a toaletami.
Kemp Sluníčko
Rezidence Fami - De Luxe Design se nachází v klidné části městečka Staré Splavy cca 300 m od pláže aquparku Máchova jezera.
Hotel Fami
Hotel Bellevue najdete v Doksech, pouhých 200 metrů od Máchova jezera. Hotel nabízí příjemné ubytování, vlastní bazén a restauraci.
Hotel Bellevue

Nenechte si ujít dobrodružství na Máchově jezeře!