otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Objevte krásu Krkonoš

Objevte krásu Krkonoš

Naše nabídka ubytování v Krkonoších vám nabízí dokonalé spojení komfortu a přírody. Užijte si panoramatické výhledy, čerstvý horský vzduch a nespočet turistických a sportovních aktivit v okolí.

Krkonoše, nejvyšší pohoří České republiky, jsou ideálním místem pro milovníky přírody, turistiky a zimních sportů. 
Nabízíme vám ubytování v osvědčených zařízeních: spolupracujeme s kvalitními hotely a penziony v Krkonoších, které nabízejí komfortní ubytování a výborné služby. Bohatá nabídka aktivit pro všechny věkové kategorie a úrovně zdatnosti – od lyžování a snowboardingu, přes letní turistiku a cyklistiku, až po wellness a relaxaci. 

Speciální balíčky a akce: 

- Rodinné dovolené: Výhodné balíčky pro rodiny s dětmi, zahrnující ubytování, stravování a animační programy.

- Romantické pobyty pro páry: Pobyty s romantickými večeřemi, wellness procedurami a procházkami po krásných horských stezkách.

- Adrenalinové pobyty: Pro milovníky adrenalinu výlety na horských kolech.

- Seniorské zájezdy: Pohodové programy pro seniory, které zahrnují lehčí turistické trasy a kulturní aktivity.
 

Pobyt v Alpském hotelu ve Špindlerově Mlýně s polopenzí a wellness

ubytování na 3 dny (2 noci) pro 2 osoby, 2x snídaně formou bufetu pro 2 osoby, 2 x tříchodová večeře (polévka + hl. chod + dezert) pro 2 osoby, vstup do hotelového wellness zdarma - od 12:00 do 20:00, možnost zapůjčení trekingových holí zdarma, 15% sleva na aktivity Yellow point (viz ypoint.cz), 40% sleva na masáže v létě, Wi-Fi připojení zdarma po celém hotelu.
Článek1

S pejskem na horách - Hotel Montana, Špindlerův Mlýn

Ubytování v jednolůžkovém nebo dvoulůžkovém pokoji na 2 noci, bohatá bufetová snídaně a večeře (v případě nízké obsazenosti 4-chodovou večeři), welcome drink na přivítanou, 1x zmrzlinový pohár, pro pejska na pokoji pelíšek, miska a dárek, přívěšek Dog friendly a samolepka Dog friendly do auta jako dárek, 1x volný vstup do wellness (Relaxační místnost, Finská sauna, Infrasauna, Lymfatická masáž, Robotická masáž), 15% slevu na aktivity firmy Yellow Point, Wifi v celé budově hotelu, parkování u hotelu, městské poplatky.
Článek2

Letní dovolená s aquaparkem - Hotel Aquapark, Špindlerův Mlýn

Ubytování přímo v areálu Aquaparku, bohatá snídaně nebo polopenze formou švédských stolů, vstup do aquaparku 2 hodiny denně pro každou osobu
BONUS - při pobytu na 5 a více nocí neomezený vstup do aquaparku, zdarma vstupenka pro 1 osobu na hrad a zámek Staré Hrady, parkování, sleva 10–15 % na aktivity Yellow Point, relax zóna u jezírka s lehátky a minigolfem, dětské hřiště se skluzavkou, každý den animační program pro děti, trampolína, stolní tenis, pétanque, sleva 10 % v restauraci a bistru Aquapark a na využití dalších služeb – solná jeskyně, sauna, masáže aj. zdarma jízdenka na Špindlerovu boudu pro každou osobu - nechejte se vyvézt autobusem na Špinderovu boudu - ideální výchozí bod Vašich výletů po hřebenech Krkonoš.
Čánek5

Cyklo pobyt v Harrachově v hotelu Pytloun

2x ubytování, 1x uvítací přípitek (1 nápoj z výběru: káva, čaj, nealko nápoj, sklenka piva nebo vína), 2x snídaně formou bohatého bufetu, 2x večeře (formou 3 chodového menu nebo bufetu (dle nabídky hotelu), 2x obědový balíček s sebou (1 ks obložené bagety, 1 ks ovoce, 1 ks müsli tyčinky, 1 ks nápoje), 1x reflexní masáž chodidel (30 min.), 2x vstup do wellness centra „Luxury Mountain Spa“ - sauna, vířivka s výhledem na Čertovu horu (60 min.), ve veřejných časech - objednávky času na recepci hotelu, Volný vstup do herny (biliard, šipky, stolní tenis), Harrachov card – slevová karta na atrakce v okolí, 10% sleva na další wellnessové procedury, čajový a kávový set s rychlovarnou konvicí na pokoji, parkováním, WiFi.
Článek3

Seniorský pobyt v hotelu Auri v Rudníku u Vrchlabí

5x ubytování s polopenzí ve dvoulůžkovém pokoji, 5x snídaně formou bufetu, 5x večeře formou tříchodového menu, parkování v garáži, 1x káva/čaj + dezert, krytý bazén.
Článek4

Přijeďte a objevte kouzlo Krkonoš. Rezervujte si svůj pobyt ještě dnes a užijte si dovolenou plnou relaxace a dobrodružství.