otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Luxusní pobyt mezi vinicemi na jižní Moravě

Luxusní pobyt mezi vinicemi na jižní Moravě

Užijte si vinařský ráj a relaxaci v srdci Jižní Moravy

Nachází se v největší vinařské obci České republiky, Velkých Bílovicích, jen 10 km od Lednicko-valtického areálu. Přijďte ochutnat to nejlepší moravské víno, užít si relaxaci ve venkovním bazénu a načerpat energii v nově zrekonstruovaném wellness centru.

v hotelu Akademie Velké Bílovice

Komfortní ubytování a chutné snídaně – Dokonalý start dne

V hotelu Akademie se budete cítit jako doma. Čeká vás ubytování v útulných pokojích Standard Plus s pohodlnými postelemi, Wi-Fi připojením a vlastní koupelnou se sprchou a toaletou. Každé ráno se posilníte bohatou bufetovou snídaní, která vás připraví na den plný zážitků. Pro milovníky vína je zde i sklepní vinárna, kde se pořádají degustační večery s živou hudbou.

v hotelu Akademie Velké Bílovice

Relaxace v letních měsících – Venkovní bazén a wellness

V horkých letních dnech vás příjemně osvěží venkovní bazén, do kterého máte volný vstup. Pokud toužíte po ještě větší dávce relaxace, navštivte hotelové wellness centrum s finskou saunou, infrasaunou a vířivkou. K dispozici jsou také masáže a exkluzivní privátní spa s whirlpoolem a saunou – vše se slevou 20 %. Pro chvíle zábavy můžete využít bowling.

v hotelu Akademie Velké Bílovice

Wine&SPA – Luxusní relaxace s nádechem Jižní Moravy

V našem Wine&SPA čas plyne jinak. Užijte si jedinečný zážitek, kde klid jižní Moravy vstupuje do každého koutu wellness. Nechte se hýčkat ve vířivce, finské sauně nebo si dopřejte masáž. Privátní spa je ideálním místem pro romantické chvíle nebo klidnou relaxaci, kde si vy sami určujete, jak dlouho se o vás budeme starat.

v hotelu Akademie Velké Bílovice

Tipy na výlety v okolí hotelu Akademie Velké Bílovice

Hradištěk – Kaple sv. Cyrila a Metoděje, sv. Václava a sv. Urbana

Jen 3 km severně od Velkých Bílovic, největší vinařské obce v České republice, se nachází vršek Hradištěk. Tento malebný kopec nabízí nádherný panoramatický výhled na okolní krajinu až k řece Dyji, s Pavlovskými vrchy majestátně čnícími na horizontu. Na vrcholu Hradištěku stojí krásná kaplička ve tvaru románské rotundy, zasvěcená sv. Cyrilovi a Metodějovi, sv. Václavovi a sv. Urbanovi, patronovi vinařů.

Rozhledna Na Podluží – Výhled na vinařský kraj

Z vyhlídkové věže Na Podluží, vysoké 30 metrů, si můžete užít nádherný výhled na celý vinařský kraj. Rozhledna se nachází poblíž Nového Poddvorova a snadno se k ní dostanete autem, na kole nebo pěšky. Vyhlídková plošina nabízí výhled na Bílé Karpaty, Chřiby, Pavlovské vrchy a město Hodonín. Vstup na rozhlednu je zdarma a v okolí najdete lavičky pro odpočinek po výstupu.

Hradištěk – Kaple sv. Cyrila a Metoděje

Větrný mlýn Starý Poddvorov – Krátká procházka s historickým nádechem

Větrný mlýn ve Starém Poddvorově je ideálním cílem pro příjemnou procházku. Kolem mlýna jsou umístěny informační tabule, které vás seznámí s historií této zajímavé stavby. O víkendech během letních měsíců (od 1. 7. do 30. 9.) je možné nahlédnout dovnitř s průvodcem a prohlédnout si mlýn zblízka.

Pobyt na jižní Moravě, hotel mezi vinicemi, Velké Bílovice ubytování, vinařské pobyty, wellness pobyty Jižní Morava, snídaně v hotelu, venkovní bazén, degustace moravských vín, Lednicko-valtický areál, privátní wellness, Wine&SPA, relaxace ve vinařství, vinárna s degustací.