otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Dovolená na Jižní Moravě s koupelí nebo neomezenou konzumací piva

Dovolená na Jižní Moravě s koupelí nebo neomezenou konzumací piva

Vezměte někoho blízkého a vyrazte do hotelu Kyjovský pivovar, který je spojený přímo s pivovarem. Budete tu degustovat zlatavý mok a k tomu si dopřávat dobré jídlo včetně místních a pivních specialit. Kyjov je i vinařskou oblastí, takže můžete volně přejít k bílému či červenému vínu.

Hotel Kyjovský Pivovar

Exkurze i neomezená konzumace piva

V rámci výhodných balíčků vás čeká 45 minutová prohlídka výrobního provozu s podrobným výkladem a stejně podrobnou ochutnávkou piv přímo z tanků. Vybrat si můžete z piv plzeňského a bavorského typu, která jsou nefiltrovaná a nepasterizovaná. Pivo si budete dopřávat denně od 11:00 do 22:00, v neděli do 21:00.

Velmi oblíbené pivní lázně

V hotelu se nacházejí pivní lázně. Vybrat si můžete z více variant s libovolnou koupelí pro dva nebo si během pobytu jednu připlaťte. Koupel v dubových a modřínových vanách pro vás bude nevšedním relaxačním zážitkem, navíc během ní budete moci vypít tolik piva, kolik se do vás vejde.

Hotel Kyjovský Pivovar

Na výběr jsou tyto koupele:

Chmelová lázeň
Teplá lázně, do které Vám přidáme rozvařenou chmelovo-sladovou složku, která je mnohem bohatší na látky tělu prospěšné než koupel pivní. Součástí jsou i sladové slupky, kterými se kůže jemně masíruje a tím se dokonale odstraní kůže stará. Příznivé účinky chmelu jsou známy odpradávna. Blahodárně působí na úzkosti, napětí, podráždění, záněty nervů, kůže. Má protibakteriální a protiplísňovou aktivitu. Úžasně zjemní a vyhladí pokožku.

Kvasnicová lázeň
Do teplé lázně jsou přidány živé pivovarské kvasnice Saccharomyces cerevisce, které jsou právem označovány za biokulturu 21. století. Léčí zevnitř i z venčí. Pivovarské kvasnice obsahují ucelený komplex vitamínů B a jsou léty prověřeným prostředkem na vylepšení pleti, kterou omlazuje, vypíná, likviduje akné. Koupele a zábaly čistí pleť a omezují projevy ekzémů a lišejů. Po koupeli je kůže krásně hladká, napjatá a vyživená. Využít můžete i kosmetické výrobky s jejich obsahem: vlasové šampony, balzámy nebo tělové mléka. Ty nejlepší koupíte v našich pivních lázních. V pivních lázních se spojují blahodárné účinky pivních kultur, vitamínů a bylinných extraktů.

Hotel Kyjovský Pivovar

Bylinková bublinková lázeň 

Teplá relaxační bublinková lázeň plná bylinných esencí. Uvolní mysl i svaly. Zharmonizuje a podpoří detoxikaci organizmu. Je pohodlně veliká pro 2 osoby.

Bylinková parní sedací káď

Bylinná káď patří mezi nepřirozenější a nejefektivnější metody detoxikace a očisty celého našeho organismu. Během procedury v kádi se maximálně otevírají kožní póry a dochází tak k dokonalému pronikání léčivých bylinných složek a kyslíku do organismu. Zlepšuje se proces okysličení tkání a orgánu a stimulují se správné funkce všech orgánových systémů, normalizuje se látková výměna a omlazuje se pokožka.

Správná aplikace v bylinné parní lázni celkově zlepšuje psychický stav člověka. Očišťuje, detoxikuje, regeneruje, harmonizuje tělo, ducha i mysl. Tímto procesem se posiluje celý imunitní systém organismu, zlepšuje se termoregulace a metabolické poruchy.

Komfortní pokoje a polopenze

Ubytujete se v komfortních pokojích s vlastním sociálním zařízením. Do hotelu je bezbariérový přístup a uvnitř najdete výtah. U hotelu je i squashový kurt. Všude se samozřejmě připojíte na Wi-Fi, abyste mohli brouzdat po internetu. Stravovat se budete formou polopenze. Každé ráno si sestavíte snídani z teplého i studeného bufetu, večeři si vyberete z menu, které je předem k dispozici na recepci.

Hotel Kyjovský Pivovar

Tip na výlet

Přehrada Osvětimany

Vydejte se za koupáním a sluněním na osvětimanskou přehradu. Ukrývá se v malebném údolí Klimentského potoka, na kterém o kousek dál leží také Klimenstký rybník. Vodní nádrž láká nejen ke koupačce, můžete se zde projet i na kánoi nebo si zarybařit. Příjemné pláže najdete především na levém břehu přehrady. Zavede vás sem modře značená turistická stezka, která se vine z Osvětiman až ke Koryčanské kapli. Pokud vám z vodních hrátek či procházek vyhládne, zajděte si pro občerstvení do kiosku nad hrází.

Hotel Kyjovský Pivovar

Ke slunění slouží krásné malé pláže hlavně na jeho levém břehu, po kterém se vine modře značená turistická trasa z Osvětiman ke Koryčanské kapli. Kousek nad hrází stojí kiosek, kde je možno v letní sezóně zakoupit občerstvení.