otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Za krásami a zážitky Jindřichova Hradce

Za krásami a zážitky Jindřichova Hradce

Frankův Dvůr je k dětem i jejich rodičům velmi přátelský. Dětem je vyhrazen velký prostor s pískovištěm, prolézačkami, skluzavkami a lanovými můstky. Starší děti zaručeně upoutá minigolf, stolní tenis nebo třeba šipky. Také restaurace nabízí velký výběr z dětských menu, připraveny jsou vysoké židličky pro krmení nejmenších hostů. A protože i pejsci jsou tak trochu jako děti, i oni se tu budou cítit dobře. Klidně je vezměte s sebou, Hotel Frankův Dvůr je „dog friendly“ a vaše čtyřnohé přátele ubytuje bez poplatků!

Hotel FRANKŮV DVŮR

Krásné pokoje a jihočeské speciality

Hotel Frankův Dvůr se nachází na místě bývalého statku, některé jeho části jsou dodnes zachovány. Součástí areálu jsou rybníky a polnosti, takže se těšte na skutečně pohodovou a klidnou dovolenou. Bydlet budete v útulně zařízeném dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou, televizí a Wi-Fi připojením.

Hotel FRANKŮV DVŮR

V ceně pobytu je snídaně a večeře, obojí se podává formou švédských stolů. Připravují tu speciality české i mezinárodní kuchyně, suroviny odebírají od místních farmářů a dodavatelů. Ochutnejte třeba některou ze zvěřinových specialit – daňčí ragú nebo kančí guláš.

Hotel FRANKŮV DVŮR

Relax, wellness, bazén i jízda na koních

Hotel Frankův Dvůr najdete na místě, které poskytuje to, co všichni unavení rychlým a hlučným způsobem moderního života hledají – a sice pohodu a klid. A ač je vzdálen jen dva kilometry od Jindřichova Hradce, udivuje tichem, jež je nám stále vzácnější. Jedinečné místo je jako stvořené pro zamilované páry, které sem stále častěji přijíždějí strávit romantický víkend. Ale i dvojice, které už spolu nějaký ten pátek strávily, sem rády zajedou, aby na pár dní vybočily ze všedního stereotypu. K příjemné atmosféře přispívá i možnost relaxace v hotelovém wellness. K dispozici je bazén a sauna. Po předchozí domluvě si také můžete objednat některou z nabízených masáží, k dispozici je i kosmetické ošetření, manikúra a pedikúra.

Hotel FRANKŮV DVŮR

Svezte se na koni – Přímo ve Frankově Dvoře se můžete nejen projet na koni, ale také si toto krásné zvíře vykartáčovat, nakrmit a osedlat. Zážitek je vhodný pro dospěláky i děti.

Zahrajete si minigolf – Hotel nabízí pěkně vybaveným minigolfovým hřištěm s jezírkem a fontánou. 

Naučte své děti rybařit – Hotel leží uprostřed rybníků a dva z nich k němu přímo patří. Tatínkové a dědečkové tak mají jedinečnou možnost zasvětit své potomky do tajů rybářského umění.

Tip na rodinný výlet Jindřichohradecká úzkokolejka

Hotel FRANKŮV DVŮR

Všichni malí i velcí fanoušci vláčků se zajisté rádi projedou lokálkou z Jindřichova Hradce do Nové Bystřice. Viděli jste opravdovou parní lokomotivu? Jeli jste někdy parním vlakem? Pokud ne, zkuste se vydat parním vláčkem po trati vedoucí nádhernou přírodou, které se přezdívá Česká Kanada. Můžete se svézt některým z pravidelných parních vlaků, které jsou vypravovány během letní sezóny. Skuteční železniční gurmáni mohou „ochutnat“ jízdu v uzavřeném salonním coupé na červeném plyši pro 6 nebo 12 osob. A co takhle svatební vlak? Zkuste jej!