otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Pohádková relaxace v luxusním hotelu ve Vysokých Tatrách

Pohádková relaxace v luxusním hotelu ve Vysokých Tatrách

2022-07-15T10:43:13+00:00 15.07.2022

Hotel Lesná je adult friendly hotelem na Slovensku. Užijte si klidné prostředí a nechte děti tentokrát na hlídání třeba dědečkům.

Hotel Lesná je adult friendly hotel na Slovensku

Luxusní odpočinek a špičková kuchyně

Dokonalé pohodlí a moderní vybavení, to je přesně to, co od ubytování v luxusním hotelu očekáváte. Všechny typy pokojů v hotelu Lesná jsou luxusně zařízené a vybavené tak, abyste si vychutnali nejvyšší standard. Na výběr máte ubytování v dvoulůžkovém apartmánu Superior, ke kterému patří obývací pokoj a vybavená kuchyňka.

Hotel Lesná je adult friendly hotelem na Slovensku

Hotel nabízí v rámci polopenze, snídaní formou bufetu a tříchodovou servírovanou večeří. Přidejte k zážitkům ze spa a tatranské přírody další rozměr a ochutnejte tradiční slovenskou kuchyni v moderním pojetí Restaurace Baux Ball. Jídelníček sestavil uznávaný šéfkuchař Peter Ďurčo, člen Gourmet klubu. Nabídka jídelního lístku je tak přehlídkou kulinářského umění.

Hotel Lesná pravidelně pořádá gastronomické akce, můžete se tak těšit stále na něco nového. Kuchaři, someliéři, baristé a barmani se s potěšením postarají, abyste si z pobytu ve Vysokých Tatrách odnesli nezapomenutelné zážitky.

Hotel Lesná je adult friendly hotelem na Slovensku

Pobyt plný relaxace a odpočinku

V ceně ubytování je každý den jeden časově neomezený vstup do wellness. Bazén, finská sauna, solná parní sauna, bylinková parní sauna, vířivky, ledové vědro, zážitková sprcha, tepidarium.
Pokud by vám vstupy do wellness nestačily a chtěli jste se rozmazlit ještě více, přiobjednejte si masáže a další ošetření L'Occitane. A k masáži se těšte i na vstup do infrasauny.

Hotel Lesná je adult friendly hotelem na Slovensku

Co Vám nabízí okolí? Udělejte si výlet třeba na Popradské pleso a navštivte Tricklandii ve Starém Smokovci, unikátní galerii optických iluzí. A necelých 7 km od hotelu je Wild Park, kde se seznámíte s exotickou zvěří. Mrkněte na cestu do hotelu.

Tip na výlet! Pozemní lanovka Hrebienok

Hotel Lesná je adult friendly hotelem na Slovensku

Projděte se po hřebenech Vysokých Tater. Cestu vám ulehčí pozemní lanovka Hrebienok ve Starém Smokovci, která je v provozu už více než 100 let. Trasa je dlouhá 1937 metrů a lanovka na ní zdolá převýšení 247 metrů. Jízda trvá 5 minut.